Waar en hoe laat wordt Colombia - Paraguay in de Copa América uitgezonden?

Waar is Colombia - Paraguay te zien?
24 juni om 11:15

De Copa América is van start en de eerste groepsduels vliegen voorbij. In Poule D begint de bal ook met rollen en de eer is aan Colombia en Paraguay. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Colombia - Paraguay kijken

Colombia verkeert in geweldige vorm en verloor voor het laatst een wedstrijd in 2022. De latere Wereldkampioen Argentinië was toen op 2 februari 2022 met 1-0 te sterk. Sindsdien heeft Colombia de laatste acht duels gewonnen, waaronder een indrukwekkende 5-1 overwinning op de VS, een 1-0 overwinning tegen Spanje en een 2-1 winstpartij tegen Brazilië. De ploeg is vastberaden om deze sterke reeks voort te zetten in de Copa América.

In tegenstelling tot Colombia kent Paraguay een mindere vorm. Het afsluitende oefenduel tegen Panama werd nipt met 1-0 gewonnen, maar in het duel ervoor was Chili met 3-0 te sterk. Ook werd er met 0-0 gelijkgespeeld tegen Peru. Tijdens de vorige Copa América gingen beide landen door naar de kwartfinales en beide wedstrijden werden op strafschoppen beslist. Colombia won, terwijl Paraguay verloor. Uiteindelijk was Argentinië in de halve finale te sterk voor Colombia.

Op welke zender is Colombia - Paraguay te zien?

Colombia - Paraguay wordt in de nacht van maandag 24 op dinsdag 25 juni 2024 om 00.00 uur uitgezonden op Viaplay.