John van 't Schip over weghorst-transfer

'Wat hij bij Oranje kan, kan bij Ajax ook': wat zegt Van 't Schip over Weghorst?

23 juni om 23:40

John van 't Schip staat positief over een mogelijke transfer van Wout Weghorst naar Ajax. Toch voorziet de oud-Ajax trainer wel mogelijke problemen met de andere aanvallers. Wat zegt Van 't Schip over Weghorst? VoetbalNieuws.nl zet zijn uitspraken op een rij.

Ajax is nog altijd bezig met een transfer van Weghorst. De spits kan al langer rekenen op de Amsterdamse interesse en tijdens het persmoment voor het duel met Oostenrijk liet Weghorst zelf ook wat informatie doorschemeren. Van 't Schip was voor de laatste duels in Poule A aanwezig in de studio bij de NOS. De oud-trainer keert per 1 juli terug bij Ajax om een andere rol te vervullen.

Wat zegt Van 't Schip over Weghorst?

"Als hij het al bij het Nederlands elftal doet, dan zal hij het ook wel bij Ajax doen", begint Van 't Schip desgevraagd over Weghorst. "Wat ik al zei: ik ben gestopt als trainer en op vakantie gegaan en ik meld mij weer per 1 juli. Ik weet wel dat er over Wout gesproken is, maar Akpom is er ook nog. Het is een beetje teveel van het goede als je er drie hebt. Er zal wel iets moeten gebeuren."