Waar en hoe laat wordt Albanië - Spanje op het EK 2024 uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Albanië - Spanje op het EK 2024 uitgezonden?
24 juni om 17:43
Laatste update: 24 juni om 17:43

Maandagavond staan de laatste groepswedstrijden in poule B van het EK 2024 op het programma. Albanië neemt het op tegen Spanje in een cruciaal duel. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Albanië - Spanje kijken

Albanië heeft tot nu toe één punt behaald na een 2-1 nederlaag tegen Italië en een 2-2 gelijkspel tegen Kroatië. Voor Albanië is een overwinning noodzakelijk om kans te maken op de knock-outfase. Spanje daarentegen, heeft indruk gemaakt met een 3-0 zege op Kroatië en een 1-0 overwinning op Italië. De Spanjaarden zijn momenteel de sterkste in de groep en willen hun ongeslagen status behouden. De nummers één en twee van iedere poule gaan door naar de achtste finales, net als de vier beste nummers drie, dus er staat veel op het spel.

Op welke zender is Albanië - Spanje?

Albanië – Spanje begint maandag 24 juni om 21.00 uur en wordt uitgezonden op NPO 3. Tegelijkertijd vindt de wedstrijd tussen Kroatië en Italië plaats, die te volgen is op NPO 1. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.