Bijzonder gerucht uit Mexico: Gimenez overweegt Russisch aanbod

Bijzonder gerucht uit Mexico: Gimenez overweegt Russisch aanbod
23 juni om 12:47
Laatste update: 23 juni om 12:53

Santiago Gimenez heeft een aanbod ontvangen van Spartak Moskou. Dat melden Mexicaanse media. De bekende journalist David Medrano stelt zelfs dat de spits en zijn vader het Russische bod serieus overwegen.

Volgens Medrano heeft Gimenez, de spits van Feyenoord, een bod ontvangen van Spartak. Het aanbod komt terwijl Gimenez nog in actie komt voor Mexico op de Copa América. Medrano gaf aan dat Gimenez en zijn vader Christian de situatie analyseren om te bepalen of een verhuizing van Rotterdam naar Moskou haalbaar is.

Spartak Moskou hoopt de spits aan te trekken ondanks de huidige uitsluiting van Russische clubs van FIFA- en UEFA-competities vanwege de oorlog in Oekraïne. Dat maakt een eventuele transfer controversieel, al vertrok eerder dit jaar Manfred Ugalde van FC Twente naar Spartak. Gimenez, die nog een contract heeft bij Feyenoord tot 2027, was eerder al gelinkt aan topclubs als Real Madrid, Napoli en Milan.

Gimenez speelt sinds de zomer van 2022 voor Feyenoord en werd met de Rotterdammers landskampioen en bekerwinnaar. Hij kwam in totaal 86 keer in actie voor de club, scoorde daarin 49 doelpunten en gaf ook 11 assists.