Waar en hoe laat kun je Turkije - Portugal op het EK 2024 kijken?

Waar en hoe laat kun je Turkije - Portugal op het EK 2024 kijken?

22 juni om 15:30

De tweede groepswedstrijd van Turkije en Portugal belooft een spannende strijd te worden in poule F van het EK 2024. Zaterdagavond nemen deze twee ploegen het tegen elkaar op in het Signal Iduna Park in Dortmund. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Turkije - Portugal kijken

Portugal begon het toernooi met een late overwinning op Tsjechië, dankzij een doelpunt in blessuretijd van Francisco Conceição, de oud-Ajacied die in Amsterdam niet slaagde. Hoewel Portugal de betere ploeg was, kwam de overwinning zeer moeilijk. Cristiano Ronaldo is uiteraard de grote ster van het team.

Turkije daarentegen versloeg Georgië met 3-1, waarbij het negentienjarige supertalent Arda Güler een prachtig doelpunt van afstand scoorde en Mert Müldür een geweldige volley maakte. Beide ploegen hebben tot dusver drie punten, wat deze wedstrijd interessant maakt voor de groepsfase.

Hoe laat begint Turkije - Portugal?

Turkije - Portugal begint zaterdag 22 juni om 18.00 uur in Dortmund. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op NPO 1 en het Duitse ZDF. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.