'Weghorst en Ajax in vergevorderd stadium over transfer'

'Ajax in vergevorderd stadium over transfer met EK-ganger Weghorst'

19 juni om 09:46
Laatste update: 19 juni om 10:52

Ajax is steeds optimistischer over het binnenhalen van Wout Weghorst. Dat meldt transfergoeroe Fabrizio Romano. Volgens de journalist maken de Amsterdammers serieus werk van de spits en bevinden de onderhandelingen zich inmiddels in een vergevorderd stadium.

'De gesprekken tussen Wout Weghorst en Ajax over de persoonlijke voorwaarden zijn al vergevorderd, alle partijen hebben vertrouwen in een deal', meldt Romano. De journalist meldt dat Ajax snel om tafel gaat met de huiige werkgever van Weghorst, Burnley. 'De onderhandelingen volgen, maar Ajax is steeds optimistischer om Weghorst naar de club te halen.'


Eerder wist The Telegraph al te melden dat Ajax op korte termijn een bod op Weghorst uit wil brengen. Weghorst heeft bij Burnley nog een contract voor één seizoen. De club zou op dit moment volgens het medium nog twijfelen over de verkoop van de spits.

Zelf lijkt Weghorst open te staan voor een overgang naar Amsterdam. Eerder werd Weghorst, die nu met Oranje actief is op het EK, ook in verband gebracht met een overstap naar FC Twente.