Waar en hoe laat wordt Slowakije - Oekraïne op het EK 2024 uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Slowakije - Oekraïne op het EK 2024 uitgezonden?
21 juni om 13:00
Laatste update: 21 juni om 12:56

De spanning stijgt op het EK 2024 met een spannende tweede groepswedstrijd tussen Slowakije en Oekraïne. Na een verrassende overwinning van Slowakije op België, kijken de fans uit naar dit duel in Düsseldorf. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Slowakije - Oekraïne kijken

Slowakije begon het toernooi uitstekend met een 0-1 overwinning op België, mede dankzij de sterke verdediging van Feyenoorder Dávid Hancko. Oekraïne daarentegen kende een teleurstellende start met een 3-0 nederlaag tegen Roemenië, waarbij hun aanvallende sterren Mykhailo Mudryk, Artem Dovbyk en Viktor Tsygankov niet tot scoren kwamen. Beide teams zullen gebrand zijn op een goed resultaat in deze tweede groepswedstrijd, waarbij Slowakije het toernooi afsluit tegen Roemenië en Oekraïne tegen België.

Waar wordt Slowakije - Oekraïne uitgezonden?

Slowakije – Oekraïne begint vrijdag 21 juni om 15.00 uur in de Esprit Arena in Düsseldorf. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op NPO 1. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.