'Stengs op weg naar Italië: Feyenoord wil twaalf miljoen voor spelmaker'

'Feyenoord wil twaalf miljoen voor Stengs, transfer naar Italië reëel'

14 juni om 19:31

Een mogelijke transfer van Calvin Stengs naar Lazio wordt steeds reëler. Volgens de Italiaanse transferjournalist Alfredo Pedullà nadert de club Feyenoord richting een bedrag van ongeveer twaalf miljoen euro.

Stengs zou volgens eerdere berichten een prijskaartje van twintig miljoen euro hebben, maar dat wordt nu tegengesproken. Wanneer de voetballer, die welwillend zou zijn, ook zelf zijn jawoord geeft, dan kan er snel een deal komen. De spelmaker van de Rotterdammers moet in Rome de opvolger worden van Luis Alberto, die vanaf komend seizoen zijn geld gaat verdienen in Qatar.

Vrijdag zouden Lazio en Feyenoord goede gesprekken hebben gevoerd. De Deen Gustav Isaksen werd tot voor kort nog gelinkt aan een ruildeal, maar daar lijkt geen sprake (meer) van te zijn. Feyenoord vindt hem een uitstekende speler, maar ziet op dit moment geen rol voor hem weggelegd.

Stengs speelt sinds de zomer van 2023 voor Feyenoord. Destijds betaalde de club een bedrag van zes miljoen euro voor hem aan OGC Nice. In 43 officiële wedstrijden maakte Stengs acht goals en gaf hij een flink aantal van achttien assists. Zijn contract in De Kuip loopt nog tot medio 2027.