Waar is Portugal - Ierland te zien?

Waar en hoe laat wordt de oefenwedstrijd Portugal - Ierland uitgezonden?

11 juni om 20:30
Laatste update: 11 juni om 20:23

Hoewel de meeste ploegen de voorbereiding van het EK hebben verplaatst richting Duitsland oefent Portugal nog één keer in eigen land. In Aveiro speelt Seleção das Quinas tegen Ierland. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Portugal - Ierland kijken

Als een van de weinige EK-deelnemers spelen de Portugezen drie oefenwedstrijden richting het EK in Duitsland. In hun eerste oefenduel won Portugal met 4-2 van Finland, maar de test tegen Kroatië verliep minder succesvol. In eigen land verloor de ploeg van Roberto Martinez met 1-2. Portugal opent het EK op dinsdag 18 juni tegen Tsjechië, waardoor de wedstrijd tegen Ierland een belangrijke laatste test is.

Troy Parrott maakte afgelopen seizoen naam bij Excelsior en blijft ook bij de nationale ploeg scoren. De gehuurde spits van Tottenham Hotspur mocht tegen Zwitserland niet spelen, maar was tegen Hongarije wel trefzeker. Ierland verloor nipt met 1-0 van EK-deelnemer Zwitserland, maar won in eigen land met 2-1 van Hongarije. Dit duel tegen Portugal zal een goede graadmeter zijn voor de Ieren.

Op welke zender is Portugal - Ierland te zien?

Portugal - Ierland wordt dinsdag 11 juni 2024 om 20.45 uur uitgezonden op Ziggo Sport. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!