Feyenoord heeft volgens 1908.nl een openingsbod op Julián Carranza gedaan

'Feyenoord doet openingsbod op Argentijnse spits, die mogelijk transfervrij komt'

6 juni om 13:23
Laatste update: 6 juni om 13:31

Feyenoord heeft een openingsbod gedaan op Julián Carranza, weet 1908.nl. De Rotterdammers hopen de Argentijnse spits van Philadelphia Union tegen een kleine vergoeding naar De Kuip te halen, klinkt het.

Dat Feyenoord de naam van Carranza op de lijst heeft, is al even bekend. De Rotterdammers zijn nu ook echt concreet geworden. Volgens het doorgaans betrouwbare fanmedium wordt er nu onderhandeld over een permanente transfer. Zelf is de spits naar verluidt al in hoofdlijnen akkoord.

Wat de aanstaande deal extra interessant maakt, is dat Feyenoord mogelijk niet zo diep in de buidel hoeft te tasten. 1908.nl weet dat de Rotterdammers denken Carranza tegen een lichte vergoeding binnen te kunnen slepen, of mogelijk zelfs transfervrij. Daar staat dan wel een flink doorverkooppercentage voor Philadelphia tegenover.

Carranza moet in Rotterdam de concurrent worden van Ayase Ueda en Santiago Gimenez. Van laatstgenoemde spits wordt verwacht dat hij zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord heeft gespeeld. Legio Europese topclubs werden al gelinkt aan de Mexicaan, die de Copa América gaat spelen.

Meer over Carranza weten? Lees het artikel over de achtergrond van de spits in de Lees Meer sectie hieronder.