NEC speelt oefenwedstrijd niet

Bijzonder nieuws uit Nijmegen: Duitse club meldt oefenwedstrijd, NEC komt niet

5 juni om 22:30

Een bijzonder nieuwtje uit Nijmegen. SV Wiesbaden meldde een oefenwedstrijd tegen NEC, maar de Nijmegenaren weten echter van niets. De ploeg van Rogier Meijer zal dan ook niet afreizen naar Duitsland.

Eerder op de dag maakte SV Wiesbaden bekend dat NEC op 13 juli naar Duitsland zou afreizen om te oefenen tegen de ploeg. De ploeg uit de 2. Bundesliga eindigde als zestiende en moest daarom play-offs spelen. SSV Jahn Regensburg wist het tweeluik uiteindelijk te winnen en dus speelt Wiesbaden volgend seizoen op het derde niveau van Duitsland.

Voor NEC zou het wederom een lange uitwedstrijd betekenen in de voorbereiding. Het seizoen zal de ploeg van Meijer beginnen met een oefenduel tegen het Schouwse Elftal. Dat duel zal gespeeld worden in Zeeland en dus zullen supporters van NEC rond de 150 kilometer moeten rijden.

Het is niet de eerste keer dat de oefencampagne van NEC vragen oproept. Vorig seizoen verliep de zomerse oefenperiode dramatisch af. De Nijmegenaren hadden te weinig tegenstanders en kampte zelf op een gegeven moment met enorm veel blessures. Sommige oefenduels moesten daarom in minder dan negentig minuten afgewerkt worden.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!