Nieuws

Wieffer ontbreekt wegens blessure: dit is de opstelling van Feyenoord tegen NEC

Wieffer ontbreekt wegens blessure: dit is de opstelling van Feyenoord tegen NEC

21 april - 16:44

Mats Wieffer was het grote vraagteken voor Arne Slot richting de bekerfinale. De middenvelder trainde apart, maar moest de strijd staken en zal niet spelen in de bekerfinale. Verder stuurt Slot de gebruikelijke namen het veld op tegen NEC.

Hoewel Justin Bijlow al tegen Fortuna Sittard bij de wedstrijdselectie zat, staat Timo Wellenreuter onder de lat als keeper. Slot liet eerder, op zijn persconferentie, al weten niet af te wijken van zijn keeper. In de defensie kent Feyenoord ook weinig wijzigingen en dus vormen David Hancko en Thomas Beelen het centrum. Op de flanken zullen zij ondersteund worden door Bart Nieuwkoop en Lutsharel Geertruida.

In de aanval is er plaats voor topscorer Santiago Gimenez en Yankuba Minteh en Igor Paixão maken het trio voorin compleet. Grote vragen waren dus over Wieffer en hij is niet in staat gebleken om op tijd fit te zijn. Ramiz Zerrouki is zijn vervanger en Quinten Timber zal hem ondersteunen. Calvin Stengs speelt als nummer tien. 

De bekerfinale in De Kuip zal om 18.00 uur beginnen. Dan fluit scheidsrechter Serdar Gözübüyük voor de aftrap van het duel tussen Feyenoord en NEC. Het duel zal live te volgen zijn bij VoetbalNieuws.nl aan de hand van het liveblog.

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Nieuwkoop, Beelen, Hancko, Geertruida; Zerrouki, Timber, Stengs; Minteh, Gimenez, Paixão.