Nieuws

Dit is de enige speler die dit seizoen in de beker wist te scoren tegen Feyenoord

Dit is de enige speler die dit seizoen in de beker wist te scoren tegen Feyenoord

29 februari - 11:45 Laatste update: 13:50

Feyenoord neemt het vanavond in de eigen Kuip op tegen FC Groningen. De Rotterdammers hebben allesbehalve een makkelijk programma gekend richting deze halve finale in het bekertoernooi. Wie scoorde het enige doelpunt tegen Feyenoord in het huidige toernooi? VoetbalNieuws.nl zocht het voor je uit.

Feyenoord trof op weg naar de halve finale van de beker lastige ploegen als PSV en AZ. De wedstrijd tegen de Eindhovenaren werd met 1-0 gewonnen, nadat er veel te doen was over de niet gegeven penalty aan PSV’er Noa Lang. Toch kreeg Feyenoord het voor elkaar om PSV de eerste nederlaag van het seizoen te geven. Ook tegen AZ wist Feyenoord het doel schoon te houden. De ploeg uit de havenstad wist de wedstrijd met 2-0 te winnen door doelpunten van Lutsharel Geertruida en Bart Nieuwkoop.

Welke speler scoorde het enige doelpunt tegen Feyenoord in de beker?

Het enige tegendoelpunt van Feyenoord viel in de wedstrijd tegen Utrecht. De Rotterdammers wisten de spannende wedstrijd met 2-1 te winnen, maar kregen in de 41e minuut toch een tegendoelpunt van Taylor Booth.

Groningen er uiteraard alles aan doen om De Kuip stil te krijgen, maar gemakkelijk zal het niet worden. De ploeg van Arne Slot is namelijk ook in de Eredivisie bezig aan een mooie reeks. Feyenoord heeft in de laatste vijf wedstrijden geen enkel doelpunt tegen gekregen.