Transfernieuws

'Lewandowski met Xavi in restaurant gespot, Bayern wijst Barça-bod opnieuw af'

'Lewandowski met Xavi in restaurant gespot, Bayern wijst Barça-bod opnieuw af'

30-06-2022 21:53

Robert Lewandowski is tijdens zijn vakantie op Ibiza samen met FC Barcelona-trainer Xavi Hernández gespot in een restaurant. Het is een nieuwe twist in de Lewandowski-soap die maar blijft aanhouden. Bayern München heeft het derde bod van de Catalaanse club ook afgeslagen. 

Volgens het Duitse BILD hebben de Blaugranas een derde bod uitgebracht bij de Duitse grootmacht, maar Der Rekordmeister wil de Poolse goalgetter koste wat kost behouden. De relatie tussen Lewandowski en zijn Duitse werkgever is inmiddels flink verzuurd, maar de landskampioen wil de spits aan zijn contract houden dat tot 2023 doorloopt. Het derde bod zou om een bedrag gaan van veertig miljoen euro, inclusief vijf miljoen euro aan bonussen.

De Catalaanse club is nog altijd niet stabiel op financieel gebied en wil naar verluidt niet nóg verder gaan om de Pool vast te leggen. Voor Barcelona-fans is er wel enige hoop: Lewandowski en trainer Xavi zijn gespot in een restaurant op Ibiza. Volgens bronnen is Lewandowski op persoonlijk vlak al akkoord met de nummer twee van het afgelopen Primera División-seizoen.