Nieuws

Zo kijkt Excelsior-trainer Dijkhuizen tegen het aanstaande vertrek van Driouech

Zo kijkt Excelsior-trainer Dijkhuizen tegen het aanstaande vertrek van Driouech

1 februari - 18:04

Marinus Dijkhuizen heeft zich tegenover de clubkanalen van Excelsior uitgesproken over de drukte rond Deadline Day. De 52-jarige oefenmeester geeft aan dat het de door PSV en Feyenoord gewilde Couhaib Driouech een zware dag is. Daarnaast heeft Excelsior zelf ook last van het late geweld om hun smaakmaker. VoetbalNieuws neemt de uitspraken van Dijkhuizen met je door!

"Dit zijn nooit mijn favoriete dagen, omdat het slechtste in het voetbal naar boven komt. Het opportunisme", begint Dijkhuizen donderdagavond. "En dat is op deze dagen heel groot aanwezig. Helaas zitten wij er midden in", vervolgt de trainer, die dieper ingaat op het mogelijke vertrek van Driouech. "PSV heeft zich dit weekend vrij laat gemeld voor Couhaib en dan zit je in één keer toch met een probleempje. Dat het zo kort dag is dat je bijna niet meer een vervanger kan halen die nodig is, mocht hij vertrekken. Dat geeft wel enige reuring tot twaalf uur."

Zowel PSV als Feyenoord lijken alles op alles te willen zetten om Driouech te verwelkomen. "Voor hem is het moeilijk, omdat hij graag wil. Aan de andere kant is het prima, want hij is open en eerlijk qua karakter. Er komt heel veel op hem af, hij heeft veel aan zijn hoofd", klinkt het. "Maar het is een mooie kans voor hem en die wil hij ook graag. Dat spreekt hij ook uit, dat lijkt me logisch. Maar hij heeft ook begrip voor onze standpunten."

Tijdens Deadline Day verwelkomde Excelsior in Niels van Duinen in ieder geval al een nieuwe aanvaller. "Ik denk wel dat ik nog wat contact ga hebben met Niels. Ik heb bijna meer contact met hem dan met mijn eigen vrouw deze week. Dus ja, dat hoort er ook bij."