Breaking news

'Ajax ontvangt bod uit Frankrijk voor Akpom, ook Forbs lijkt te vertrekken'

'Ajax ontvangt bod uit Frankrijk voor Akpom, ook Forbs lijkt te vertrekken'

25 januari - 16:42 Laatste update: 17:05
1

Ajax lijkt deze winter serieus afscheid te kunnen gaan nemen van Chuba Akpom en Carlos Forbs. Voetbal International meldt dat er voor de spits zelfs al een bod binnen is gekomen van Lille. De Portugees geniet concrete belangstelling uit Engeland. 

Er staat deze winter genoeg te gebeuren in Amsterdam. Zelf haalde Ajax deze winter al Jordan Henderson binnen, maar ook qua uitgaande transfers zal de club uit Amsterdam niet stil blijven zitten. Lille OSC heeft volgens de Pak Schaal-podcast inmiddels een bod gedaan voor de diensten van Akpom. De spits moet het doen met invalbeurten, omdat Ajax-trainer John van 't Schip de voorkeur geeft aan Brian Brobbey. 

Daarnaast meldt het medium dat Forbs zo goed als zeker naar de Premier League gaat. Burnley en Nottingham Forrest hebben concrete interesse, maar de aanvaller houdt zelf de boot nog af. Forbs kwam afgelopen zomer over van Manchester City, maar heeft in Amsterdam nog niet kunnen overtuigen.

Ook Benjamin Tahirovic zou mogelijk nog kunnen vertekken. Door de komst van Henderson lijkt het uitgesloten dat de middenvelder veel minuten zal maken in de tweede seizoenshelft.