Nieuws

Prachtig initiatief Feyenoord: club organiseert kerstdiner voor zestig gezinnen

Prachtig initiatief Feyenoord: club organiseert kerstdiner voor zestig gezinnen

19-12-2023 10:07

Feyenoord heeft maandagavond ongeveer tweehonderd mensen zeer blij gemaakt. De club organiseerde een kerstdiner voor ruim zestig gezinnen uit Rotterdam-Zuid. 

Feyenoord spreekt op de clubsite van een geslaagde avond in Rotterdam. 'Tijdens het diner werden de genodigden verrast door de spelers van Feyenoord. Justin Bijlow, Gernot Trauner en Lutsharel Geertruida gingen de tafels langs en bezorgden daarmee met name de kinderen een grote glimlach op het gezicht. Na het diner werd de tafelsetting verruild door de dansvloer en werd de avond met een optreden van de Flamingo’s feestelijk afgesloten.'

De kansarme gezinnen werden op de mooie avond van alle kanten geholpen door de club. Zo kregen zij merchandise en een goedgevulde boodschappentas mee. 'Door de gezinnen een onbezorgde kerst en een steuntje in de rug te bieden, neemt Feyenoord haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. De club is sterk verbonden met haar directe omgeving en werkt met de maatschappelijke afdeling op dagelijkse basis aan projecten die gericht zijn op sport en talentontwikkeling', besluit Feyenoord.