Transfernieuws

'Feyenoord krijgt concurrentie van topclubs voor handtekening van Rode Ster-spits'

'Feyenoord krijgt concurrentie van topclubs voor handtekening van Rode Ster-spits'

19-12-2023 09:16 Laatste update: 09:48

Feyenoord zal hard zijn best moeten doen om Jovan Mijatovic los te weken bij Rode Ster Belgrado, meent het Spaanse MARCA. Clubs als Juventus en Zenit Sint-Petersburg zouden net als de Rotterdammers al scouts hebben gestuurd. 

Mijatovic gooit dit seizoen hoge ogen bij Rode Ster en nam het dit seizoen al op tegen Manchester City in de Champions League. De pas achttienjarige spits, die ook als vleugelspeler uit de voeten kan, gaat een gouden toekomst tegemoet. Positief nieuws voor Feyenoord is dat Mijatovic niet van Europese topclubs droomt. "Mijn doel was altijd om voor Rode Ster te spelen", stelde Mijatovic onlangs in een interview. "Ik droom niet van Barcelona of Real Madrid."

Feyenoord zou goede papieren hebben om de spits over te nemen, die blij is met zijn ontwikkeling. "Ik ben tevreden met mijn succes, maar ik zal hier niet stoppen. Ze (Manchester City, red.) boden mij goede weerstand, maar ik heb laten zien dat ik tegen ze kan vechten. Ze verwachtten toch niet veel van mij", aldus Mijatovic.