Nieuws

Ajax moet aan de bak: deze talenten beschikken over een aflopend contract

Ajax moet aan de bak: deze talenten beschikken over een aflopend contract

23-11-2023 22:50 Laatste update: 22:50

Ajax moet flink aan de bak als het een aantal talenten met een aflopend contract binnenboord wil zien te houden. VoetbalNieuws neemt de opvallendste namen die komende zomer transfer kunnen vertrekken bij Ajax, met je door.

Gabriel Misehouy

De soap rond een nieuw contract van Gabriel Misehouy lijkt spoedig te gaan eindigen, waar de achttienjarige aanvaller annex middenvelder recent zelf aangaf graag wil bijtekenen in Amsterdam. Dit, mist Ajax met een duidelijk plan voor de tiener komt. Kapers liggen namelijk op de loer, waar met name Manchester City sterke interesse in Misehouy heeft. In 2012 maakte de jeugdinternational de overstap van OSV naar Ajax.

Damian van der Vaart

Met zo’n achternaam kan het natuurlijk niet anders dat Damian van der Vaart voor een lang avontuur bij Ajax staat. Afgelopen zomer nam Ajax 'de zoon van' over van Esbjerg fB. De middenvelder sloot aan in de Onder 18 van de Amsterdammers, waar hij een contract voor één jaar tekende. Voor vele is te hopen dat Ajax de zeventienjarige langer aan zich zal gaan binden.

Verder

Mateja Milovanovic (19)
Diyae Jermoumi (19)
Stanis Idumbo Muzambo (18)