Nieuws

Twee vraagtekens bij Feyenoord: over wie kan Slot mogelijk niet beschikken?

Twee vraagtekens bij Feyenoord: over wie kan Slot mogelijk niet beschikken?

24 april - 16:05 Laatste update: 16:05

Arne Slot beschikt niet over een volledig fitte selectie richting het duel met Go Ahead Eagles. De selectie heeft twee vraagtekens, terwijl er beter nieuws was over een ander lang geblesseerde speler. Hoe is de status van de Feyenoord-selectie? VoetbalNieuws.nl legt het je uit.

Na de bekerfinale richt Feyenoord zich weer volledig op de competitie. Op woensdagavond staat de lastige uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles op het programma en Slot kan niet over zijn volledige selectie beschikken. Het zal rondom de wedstrijd ook weinig gaan over de wedstrijd, want de trainer van Feyenoord lijkt de opvolger te gaan worden van Jürgen klopp. De Rotterdammers zagen één speler niet fit terugkeren vanuit de bekerfinale.

Welke twee spelers zijn een vraagteken voor Feyenoord?

Igor Paixão was de grote held in de KNVB bekerfinale door de enige treffer te scoren, maar de Braziliaan is niet helemaal fit uit de wedstrijd gekomen. De buitenspeler heeft hamstringklachten overgehouden aan het duel en is daarom niet inzetbaar op de Adelaarshorst. Er is ook nog een vraagteken aan de kant van de Rotterdammers. Ook Calvin Stengs lijkt mogelijk het duel met Go Ahead Eagles te missen. Waar Stengs last van heeft is niet duidelijk. Daarmee komen beide spelers in de lappenmand van Feyenoord die verder bestaat uit: Mats Wieffer, Quilindschy Hartman en Gjivai Zechiёl.

Welke Feyenoorder kwam met goed nieuws?

Over Hartman kwam ook nog goed nieuws naar buiten. 1908.nl kon naar buiten brengen dat de linksachter geopereerd is aan zijn geblesseerde knie en dat hij kan beginnen met zijn revalidatieproces. Hartman scheurde zijn kruisband af en dus staat er een revalidatieperiode van negen tot twaalf maanden op hem te wachten. Het is niet de eerste keer dat de linksachter de operatie heeft ondergaan, maar het zal nog lang duren voor hij weer te zien is in De Kuip.