Transfernieuws

'Atlético is vertrouwen in Memphis kwijt, club luistert naar zomeraanbiedingen'

'Atlético is vertrouwen in Memphis kwijt, club luistert naar zomeraanbiedingen'

5 mei - 13:24

Memphis Depay is zijn toekomst niet zeker bij Atlético Madrid. Volgens het Spaanse AS zijn Los Colchoneros van plan afscheid te nemen van de Nederlander, indien er in de zomer het juiste bod volgt. 

AS meldt dat er naast een verlenging van Antoine Griezmann ook waarschijnlijk afscheid wordt genomen van een speler: Memphis. 'De aanbiedingen zullen worden aangehoord en ook Alvaro Morata is niet zeker van een langere periode in Madrid', meldt het medium. Memphis arriveerde in 2023 bij Atlético en werd voor drie miljoen euro overgenomen van Barcelona.

Memphis staat tot 2025 onder contract en Atlético zal de Nederlander in de verkoop moeten doen om nog een bedrag te verdienen aan een transfer. Memphis was dit seizoen op enkele momenten belangrijk met late goals, maar vanwege blessureleed en de concurrentiestrijd met onder meer Morata kwam de spits slechts tot twintig competitiewedstrijden, waarin hij een kwart van alle mogelijke minuten speelde. 

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!