Nieuws

Feyenoord erkent Liverpool-interesse: zo reageert men intern bij de Rotterdammers

Feyenoord erkent Liverpool-interesse: zo reageert men intern bij de Rotterdammers

24 april - 12:40 Laatste update: 12:40

Feyenoord is transparant in de zaak omtrent Arne Slot. De Rotterdammers hebben een officieel bod binnen gekregen, maar staan niet te springen om hun succescoach te laten gaan. Hoe reageert men bij FeyenoordVoetbalNieuws.nl zet de reacties voor je op een rij.

De acties van Liverpool volgen zich in sneltreinvaart achter elkaar op. Waar gisteren bleek dat The Reds interesse in Slot hadden, kwam vandaag naar buiten dat er ook al een bod in Rotterdam ligt. Liverpool ziet Slot als ideale opvolger van Jürgen Klopp en wil snel handelen. De Rotterdammers willen graag een prijs zien van vijftien miljoen euro voor Slot, maar het huidige bod van de Engelsen zit daar ruim onder. Daarom werd het eerste bod ook resoluut afgewezen.

Hoe reageert Feyenoord op het bod van Liverpool?

'Intern bij Feyenoord verbaast men zich over de haast die Liverpool nu lijkt te maken. De bekerwinnaar op zijn beurt wil zijn tijd nemen voor de onderhandelingen die gaan komen', schrijft Voetbal International. Algemeen directeur Dennis te Kloese liet al weten tijdens de bekerhuldiging Slot volgend jaar ook voor de groep te verwachten en dus staat hij volgens VI 'niet te springen' om Slot te laten gaan.

De eigen onderhandelingspositie zien de Rotterdammers als sterk en daarom werd het eerste bod ook resoluut afgewezen. 'Met een nog tweejarig contract zonder clausule, voelt Feyenoord zich sterk, al beseft de club ook wel dat het lastig is Slot een droomtransfer naar Liverpool te misgunnen. Zeker niet nadat de coach vorig seizoen Tottenham Hotspur afzegde om in De Kuip te blijven.' Mocht Te Kloese toch mee gaan in een transfer, dan moet de deal wel gunstig zijn voor beide partijen. 'En zeer zeker voor Feyenoord.'