Oranje arriveert in speelstad Berlijn: wederom gekozen voor vervoer per trein

5 juli om 17:05

Het Nederlands elftal is aangekomen in de speelstad voor de kwartfinale. Eén dag voor het treffen met Turkije is Oranje al aanwezig. Net als tijdens de vorige wedstrijd in de Duitse hoofdstad is gekozen voor vervoer per trein.

Voor het duel met Oostenrijk koos het Nederlands elftal om per trein richting de speelstad te trekken. Dat was één van de eerste keren in de geschiedenis van het land dat de selectie dat deed. Voor de kwartfinale met Turkije kwam het Olympiastadion wederom als stadion uit de bus en dus stond Oranje wederom voor een keuze.

Net als tijdens de vorige wedstrijd is bijna de gehele selectie van Ronald Koeman afgereisd per trein richting Berlijn. Het is maar de vraag of Ian Maatsen ook aanwezig is, want de verdediger is ziek.

De kwartfinale tussen Nederland en Turkije staat op zaterdag 6 juli op het programma. Om 21.00 uur zal er in Berlijn afgetrapt worden en de gehele wedstrijd zal te zien zijn bij NPO 1VoetbalNieuws.nl zal ook een liveblog hebben voor de wedstrijd. Deze zal te zijner tijd online komen.