Nieuws

PSG gaat af in Monaco: 'We zijn nu wel genoeg gewaarschuwd'

PSG gaat af in Monaco: 'We zijn nu wel genoeg gewaarschuwd'

21-03-2022 07:39 Laatste update: 10:06

Paris Saint-Germain leed zondag opnieuw een pijnlijke nederlaag na de uitschakeling in de Champions League. Thuisploeg AS Monaco won met 3-0 van de Parijzenaren en dat kwam hard aan bij aanvoerder Marquinhos

"Als het zo doorgaat, komt het kampioenschap in gevaar", sprak de aanvoerder na de wedstrijd. "We zijn nu wel genoeg gewaarschuwd. We kwamen hier om te winnen en om plezier te hebben, maar dit was een catastrofe. We kunnen met 8-0 of 9-0 winnen, maar mensen hebben het steeds over de Champions League. Er bestaat echter ook zoiets als zelfrespect, dan mag iets als dit echt niet gebeuren", aldus de Braziliaan.

De koploper staat mede dankzij een sterke eerste seizoenshelft nog altijd twaalf punten voor op achtervolger Olympique Marseille. Het sterrenensemble weet de laatste tijd echter niet te overtuigen, zag ook de aanvoerder. "Het is een nederlaag die ons pijn doet. Nu hebben we doelen om naar te zoeken. We moeten ons best doen, met de juiste mentaliteit. We zullen na de interlands met een goede gemoedstoestand terug moeten komen", besluit Marquinhos.