Nieuws

Veerman mag na sterke invalbeurt zijn basisdebuut maken bij Utrecht

Veerman mag na sterke invalbeurt zijn basisdebuut maken bij Utrecht

11-02-2022 19:25 Laatste update: 19:56

Henk Veerman maakt vrijdagavond zijn basisdebuut voor FC Utrecht. De club uit de Domstad treedt vrijdagavond aan tegen Heracles Almelo

Dat laat Utrecht weten via de officiële kanalen. Daarnaast is Tommy St. Jago weer bij de selectie van de Domstedelingen aangesloten. Veerman verliet in januari van dit jaar sc Heerenveen met een vrij onverwachte overstap naar Utrecht. De boomlange spits begon op 5 februari nog op de bank tegen Cambuur Leeuwarden, maar kwam even later in het veld en maakte de winnende treffer. Met zijn invalbeurt heeft Veerman dusdanig indruk gemaakt dat hij aan de aftrap mag beginnen. 

Momenteel staat Utrecht op de zevende plaats in de Eredivisie en zal het willen winnen om play-offs voor Europees voetbal in eigen hand te houden. De club staat momenteel vijf punten voor op nummer acht Cambuur. Heracles Almelo staat vijftiende op de ranglijst en zal ook een resultaat willen boeken: de Almeloërs klimmen tijdelijk naar de elfde plaats als ze weten te winnen. Utrecht en Heracles spelen vrijdagavond om 20.00 uur.