Nieuws

Van Jong PSV naar Marokko: Ramzi ziet kansen voor Ihattaren bij Wydad AC

Van Jong PSV naar Marokko: Ramzi ziet kansen voor Ihattaren bij Wydad AC

09-09-2023 11:36

Adil Ramzi, recentelijk overgestapt als trainer van Jong PSV naar Wydad AC in Marokko, ziet mogelijkheden voor Mohamed Ihattaren bij zijn nieuwe club. Dat laat hij weten in het Eindhovens Dagblad. Echter, de fitheid van Ihattaren speelt een cruciale rol in deze overweging. 

In een interview met het ED benadrukt Ramzi het belang van fitheid en toewijding in het voetbal. "Als je voetbal niet als way of life ziet, wordt het al snel ingewikkeld. En je moet fit zijn, altijd. Zelf ben ik ook nog altijd volop bezig met sporten", aldus Ramzi.

Ihattaren had een kans kunnen krijgen bij Wydad AC als zijn conditie op peil was geweest. Ramzi geeft aan: "Veel goede coaches hebben het al met hem geprobeerd, maar hij moet zelf de knop omzetten. Ik ben altijd bereid om hem te helpen, maar hij had het zichzelf ook wel wat makkelijker kunnen maken. Het moet wel van beide kanten komen."

Terwijl de toekomst van Ihattaren nog onzeker is, prijst Ramzi zijn samenwerking met Johan Bakayoko en Ismael Saibari bij PSV. Over Isaac Babadi zegt hij: "Ik denk dat Isaac die stap ook kan maken, want in het vorige seizoen bij Jong PSV heeft hij dat al laten zien."