Dilrosun gaat nog vertrekken, maar Idrissi wordt niet zijn opvolger

'Toch nog uitgaande transfer bij Feyenoord, terugkeer Idrissi uitgesloten'

5 september 2023 om 09:34
Laatste update: 5 september 2023 om 11:27

Feyenoord houdt nog altijd rekening met een vertrek van Javairô Dilrosun. De aanvaller komt niet meer in de plannen van Arne Slot voor en mag vertrekken.

Dilrosun leek eerder al op weg naar de uitgang, maar is nog altijd speler van Feyenoord. De aanvaller kwam in de Eredivisie dit seizoen pas twee minuten in actie en mag zijn carrière ergens anders voort zetten, zo bevestigt Dennis te Kloese tegenover het Algemeen Dagblad. "Er speelt nog wel iets rond Dilrosun. Er is interesse voor hem van clubs uit landen waar de markt uiteraard nog wel open is." Te Kloese ziet in dat de situatie met de dag kan veranderen. "Nu speelt hij niet, maar als Javairo zou blijven gaan we gewoon weer aan de slag om beter te worden. En wie mij volgt weet dat dingen ook weer kunnen veranderen voor spelers."

Ondanks een mogelijk vertrek van Dilrosun lijkt een terugkeer van Oussama Idrissi uitgesloten. "We hebben Ivanusec", begint te Kloese. "Paixão kan links uit de voeten. En Sauer laat zich zien. Dan moet je je afvragen of Idrissi halen slim is. En eigenlijk geef ik dan het antwoord al." Daarmee lijkt een terugkeer van de Marokkaan geen werkelijkheid te worden.