Breaking news

'Feyenoord en Zagreb helemaal akkoord: Ivanusec uiterlijk vrijdag in Nederland'

'Feyenoord en Zagreb helemaal akkoord: Ivanusec uiterlijk vrijdag in Nederland'

22-08-2023 14:45 Laatste update: 15:47
4

Luka Ivanusec heeft definitief voor Feyenoord gekozen. Dat meldt de Kroatische krant Jutarnji en het Nederlandse medium 1908. De transfer is helemaal rond, maar de Rotterdammers kunnen de middenvelder annex aanvaller nog niet meteen in De Kuip verwachten.

De exacte datum waarop Ivanusec zich bij de Rotterdammers voegt, is volgens 1908 uiterlijk aanstaande vrijdag. Wel is zeker dat zijn tijd bij Dinamo Zagreb ten einde loopt. De middenvelder zal naar verwachting donderdag zijn laatste wedstrijd voor de Kroatische club spelen. Daarna maakt hij de overstap naar Feyenoord, dat naar verluidt een vast bedrag van 8,5 miljoen euro overmaakt en daarnaast nog 1,5 miljoen euro aan bonussen kwijt kan raken. Bovendien behoudt Dinamo een doorverkooppercentage van tien procent, klinkt het.

Met de komst van Ivanusec lijkt de transfer van Oussama Idrissi, die eerder in verband werd gebracht met een nieuwe verhuurperiode aan Feyenoord, van tafel. Naast de Kroaat wordt ook Ondrej Lingr, middenvelder van Slavia Praag, verwacht in Rotterdam. Eerder zouden de Rotterdammers ook interesse hebben in Esequiel Barco van River Plate, maar de vraagprijs van tien miljoen euro is voor de Rotterdammers te gortig. 

Ivanusec heeft dit seizoen indruk gemaakt bij Dinamo Zagreb. In zes duels vond hij vier keer het net.