Transfernieuws

'AZ stelt vraagprijs voor Reijnders vast, Pioli ziet middenvelder graag komen'

'AZ stelt vraagprijs voor Reijnders vast, Pioli ziet middenvelder graag komen'

22-06-2023 08:19

AZ heeft de vraagprijs voor Tijjani Reijnders vastgesteld. Volgens Gianluca Di Marzio willen de Alkmaarders een bedrag van om en nabij de achttien miljoen euro, exclusief bonussen, vangen voor hun goudhaantje.

Afgelopen week werd bekend dat de middenvelder in de belangstelling staat van AC Milan. Nu Sandro Tonali op weg lijkt naar Newcastle United, is de kans groot dat I Rossoneri binnenkort concreet wil doorschakelen voor zijn komst. Stefano Pioli, de trainer van Milan, zou Reijnders in ieder geval graag bij zijn selectie willen verwelkomen.

De Milanezen zouden naar verluidt dus bijna twintig miljoen euro op tafel moeten leggen. Volgens Di Marzio kwamen er al biedingen vanuit de Premier League voor het dubbele, maar die zouden door AZ zijn afgewimpeld. Een kleine kanttekening is wel dat het niet duidelijk is of technisch directeur Max Huiberts die prijs ook daadwerkelijk heeft bepaald.

Reijnders speelde het afgelopen seizoen in alle 34 competitiewedstrijden van AZ. Daarin wist hij vier keer te scoren en gaf hij zeven assists. In de afgelopen interlandperiode werd hij voor het eerst opgeroepen voor de voorselectie van het Nederlands elftal, maar viel uiteindelijk af.