Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot heeft nog geen basisplaats voor Trauner

16-03-2023 07:19
1

Feyenoord speelt donderdagavond in De Kuip met dezelfde formatie als dat het tegen Shakhtar Donetsk in Polen speelde. De Rotterdammers maken zich op voor de eerste belangrijke wedstrijd van de week.

Een week geleden speelde Feyenoord de heenwedstrijd tegen Shakhtar Dontesk in Polen. De Rotterdammers hadden de controle over het overgrote deel van de wedstrijd, maar zagen na negentig minuten de 1-1 einduitslag op het scorebord staan. De Oekraïners scoorden via een verdwaalde hoekschop, waarna Ezequiel Bullaude alsnog de belangrijke gelijkmaker maakte.

Diezelfde Bullaude lijkt toch weer genoegen te moeten nemen met een plaats op de bank. Volgens het Algemeen Dagblad heeft Arne Slot geen aanleiding om zijn basisformatie te wijzigen ten opzichte van een week geleden. Dat betekent dat ook Sebastian Szymanski weer in de basis start. De Pool is nog niet voor negentig minuten wedstrijdfit. Ook Gernot Trauner wordt nog niet in de basis verwacht, al hintte de oefenmeester al eerder op meer speeltijd voor de Oostenrijker.

Het duel tussen Feyenoord en Shakhtar Donetsk wordt vanavond om 18.45 in De Kuip gespeeld.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Kökçü, Szymanski; Jahanbakhsh, Giménez, Idrissi.