Breaking news

'PSV wil ook versterkingen op linksbackpositie: komst Van Aanholt mogelijk'

'PSV wil ook versterkingen op linksbackpositie: komst Van Aanholt mogelijk'

29-01-2023 22:52 Laatste update: 22:54

PSV is druk op zoek naar versterkingen in de aanval, maar kijkt ondertussen ook naar mogelijkheden op de linksbackpositie. Patrick van Aanholt is volgens Voetbal International en het Eindhovens Dagblad een belangrijke kandidaat.

De Oranje-international zit op een dood spoor bij Galatasaray. Hij zou Philipp Max kunnen vervangen, voor wie veel belangstelling vanuit de Duitse Bundesliga heerst. PSV zou al een lijntje hebben uitgegooid naar Van Aanholt. Zijn contract bij de Turkse topclub loopt nog tot medio 2024 door. Hij speelde twee jaar in de jeugd van PSV, maar beleefde zijn grote doorbraak in Nederland bij Vitesse.

PSV zag eerder Cody Gakpo en Noni Madueke vertrekken naar respectievelijk Liverpool en Chelsea. Samen waren zij goed voor een dikke negentig miljoen euro. Ook Yorbe Vertessen trok de deur in Eindhoven achter zich dicht. De Belgische aanvaller vertrok op huurbasis naar zijn geboorteland, om bij Union Sint-Gillis te gaan spelen. Om de aanvallende gaten op te vullen zouden de Eindhovenaren bezig zijn met onder meer Adnan Januzaj, Thorgan Hazard en Kamaldeen Sulemana.