'Man United bereikt persoonlijk akkoord met De Ligt, ook vraagprijs Bayern bekend'

Matthijs de Ligt zou een persoonlijk akkoord hebben bereikt met Manchester United
9 juli om 14:30

Manchester United heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Matthijs de Ligt, aldus Engelse media. De onderhandelingen met Bayern München moeten nu uitwijzen of een transfer van de grond gaat komen.

Bayern zou 42 miljoen pond willen voor De Ligt, wat omgerekend zo’n vijftig miljoen euro is. Er zouden optimistische geluiden klinken vanuit Manchester over het sluiten van een deal met Der Rekordmeister, zo klinkt het.

De Ligt is niet de enige centrale verdediger die naar Old Trafford moet komen. Ook de naam van Jarrad Branthwaite klinkt nog steeds sterk bij The Mancunians. De voormalig PSV’er is met een geschatte transfersom van zeventig tot tachtig miljoen pond alleen wel een stuk duurder dan De Ligt. Ook de naam van Dávid Hancko werd dinsdag door The Athletic aan United gekoppeld.

Mocht de transfer van De Ligt snel rond komen, dan is hij de tweede Nederlander in korte tijd zich bij Erik ten Hag en de zijnen voegt. Voetbal International meldde al dat Joshua Zirkzee zijn transfer naar United te pakken heeft.