Flamingo tekent in Eindhoven: met welk rugnummer gaat hij voor PSV spelen?

Welk rugnummer heeft Ryan Flamingo?
8 juli om 11:05

De transfer van Ryan Flamingo naar PSV is officieel afgerond. Daarmee komt er een einde aan zijn loopbaan bij FC Utrecht. Met welk rugnummer gaat de verdediger spelen in Eindhoven? VoetbalNieuws.nl zocht het voor je uit.

Rond de negen miljoen euro heeft PSV moeten betalen aan FC Utrecht voor de diensten van Flamingo. De Domstedelingen doen daarmee goede zaken, want eerder lichtte zij de optie in het contract van Flamingo bij Sassuolo. Utrecht betaalde slechts drie miljoen euro aan de Italiaanse club en daarmee kan het een winst van ongeveer zes miljoen bijschrijven. 

Welk rugnummer heeft Ryan Flamingo?

In Eindhoven zal Flamingo gaan spelen met rugnummer zes. Daarmee stapt de verdediger af van zijn nummer bij FC Utrecht, want daar speelde hij met 34. Dat nummer is bij PSV in handen van Ismael Saibari en dus moest hij een andere keuze maken. Afgelopen seizoen was het nummer in handen van Armel Bella-Kotchap, maar hij keerde terug na zijn verhuurbeurt. Eerder droegen ook: Ibrahim Sangaré, Angeliño, Davy Pröpper, Adam Maher, Mark van Bommel en Kevin Strootman het nummer.