Waar wordt de halve finale Uruguay - Colombia in de Copa América uitgezonden?

Waar is Uruguay - Colombia te zien?
8 juli om 09:00

Ook de Copa América nadert zijn conclusie en dus is het tijd voor de halve finales. Na een clash met Brazilië wacht voor Uruguay nu een treffen met het lange ongeslagen Colombia. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Uruguay - Colombia kijken

Colombia kan zichzelf als één van de grootste favorieten zien voor de eindoverwinning in het toernooi. Als enige land had het geen strafschoppen nodig om de halve finale te bereiken. Panama werd vakkundig met 5-0 aan de kant gezet. Uruguay clashte met Brazilië en won uiteindelijk de serie met 4-2 na strafschoppen. Tijdens de wedstrijd ontving Nahitan Nández een rode kaart na een ongelofelijke schop tegen Rodrygo, wat betekent dat hij deze halve finale zal missen.

Vaak kennen de wedstrijden tussen Uruguay en Colombia geen winnaar. De laatste drie duels eindigden in een gelijkspel, waarbij de editie van 2021 ook op de Copa América was. Toen troffen beide landen elkaar in de kwartfinale en bleef het 0-0. Uruguay was het laatste land dat een onderling duel wist te winnen, terwijl de laatste overwinning van Colombia stamt van het WK in 2014. Deze geschiedenis belooft een spannende en gelijkopgaande wedstrijd.

Op welke zender is Uruguay - Colombia te zien?

Uruguay - Colombia wordt in de nacht van 10 op 11 juli 2024 om 02.00 uur uitgezonden op Viaplay