Waar wordt de halve finale Argentinië - Canada in de Copa América uitgezonden?

Waar is Argentinië - Canada te zien?
9 juli om 09:25

De halve finales van de Copa América staan voor de deur. Argentinië en Canada moeten het wederom tegen elkaar opnemen in een rematch van eerder in het toernooi. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Argentinië - Canada kijken

Beide landen hadden strafschoppen nodig om af te rekenen met hun tegenstanders in de kwartfinale. Argentinië speelde met 1-1 gelijk tegen Ecuador, en zag alleen Lionel Messi missen in de serie. Canada speelde ook met 1-1 gelijk tegen Venezuela, maar drie van de vijf strafschoppen van de Venezolanen gingen mis of werden gestopt. Daarmee bereikte Canada voor het eerst in de geschiedenis de halve finale van de Copa América.

Het is niet de eerste keer dat beide landen elkaar treffen op het toernooi, want de openingswedstrijd van de Copa América 2024 ging ook tussen Argentinië en Canada. Het werd 2-0 door doelpunten van Julian Alvarez en Lautaro Martinez. In 2010 was er nog een oefenwedstrijd tussen de twee landen, die Argentinië met 5-0 won. Deze geschiedenis laat zien dat Argentinië de overhand heeft, maar Canada zal vastbesloten zijn om hun sterke toernooi voort te zetten.

Op welke zender is Argentinië - Canada te zien?

Argentinië - Canada wordt in de nacht van 9 op 10 juli 2024 om 02.00 uur uitgezonden op Viaplay