Officieel: Feyenoord bevestigt komst van talentvolle Ajax-aanvaller

Feyenoord neemt Jivayno Zinhagel definitief over van Ajax
5 juli om 18:26

Feyenoord heeft zich versterkt met de talentvolle jeugdinternational Jivayno Zinhagel. De 15-jarige aanvaller tekende vrijdag een contract dat hem tot medio 2027 aan de Rotterdamse club verbindt. Zinhagel, die overkomt van rivaal Ajax, zal volgend seizoen aansluiten bij Feyenoord Onder 17.

Zinhagel begon zijn voetbalcarrière in de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam voordat hij in de zomer van 2018 de overstap maakte naar Ajax. Dit jaar maakte hij zijn debuut als jeugdinternational bij het Nederlands elftal voor spelers onder 15 jaar.

De jonge aanvaller is trots om zich nu officieel Feyenoorder te mogen noemen. "Ik zou mezelf omschrijven als een aanvaller die over veel snelheid beschikt en daarnaast zeer doelgericht is. Ik wil belangrijk zijn voor de club en kan niet wachten om aan het nieuwe seizoen te beginnen", aldus Zinhagel.

De overstap van Ajax naar Feyenoord wordt gezien als een veelbelovende stap voor de toekomst van Zinhagel. Met zijn snelheid en scorend vermogen hoopt Feyenoord een belangrijke speler in huis te hebben gehaald.