Pak 50x je inleg bij Oranje-zege op Turkije

'Route naar finale' begint voor Oranje: 50x je inleg bij zege op Turkije!

6 juli om 18:00
Laatste update: 6 juli om 18:23

ADVERTORIAL - Het Nederlands elftal neemt het zaterdagavond op tegen het bloedfanatieke Turkije in de kwartfinale van het EK in Duitsland. Oranje is op papier favoriet, maar moet de Maansterren zeker niet onderschatten. BetMGM staat klaar met een fraaie welkomstbonus: pak 50x je inleg wanneer Nederland van Turkije wint en de halve finale bereikt! 

Zo werkt de actie van BetMGM

1. Creëer een account bij BetMGM
2. Selecteer de Golden Odds Welkomstbonus
3. Deze bonus is te vinden onder 'Mijn Aanbiedingen'
4. Doe een eerste storting en zet €1 in op winst van Nederland tegen Turkije
5. Wint Oranje? Dan schrijft BetMGM direct je winst bij op jouw account

Klik hier om de welkomstbonus van BetMGM te spelen!

De welkomstbonus is beschikbaar voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar en de maximale inleg bedraagt €1. Minder inzetten mag uiteraard ook! Wint Oranje van Turkije en wordt de halve bereikt? Dan pak je maximaal €50! Verliest Oranje en is het EK-avontuur voorbij? Dan verlies je maximaal €1. 

Oranje houdt goede herinnering over aan Turkije

De laatste keer dat Nederland het opnam tegen Turkije, zat 'onze' ploeg niet lekker in het vel. Toch werd Turkije enigszins verrassend met 6-1 van de mat gespeeld. De Turken pakten rood en Memphis Depay was goed voor een hattrick. Oranje is deze keer nóg meer favoriet, mede door de schorsing van Orkun Kökcü en İsmail Yüksek. Bovendien is ook steunpilaar Merih Demiral geschorst vanwege een juichgebaar.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalnieuws.nl/speel-bewust