Waar en wanneer Argentinië - Ecuador kijken?

Waar en hoe laat wordt Argentinië - Ecuador in de Copa América uitgezonden?

4 juli om 23:55
Laatste update: 4 juli om 21:58

In de kwartfinales van de Copa América staat een spannende ontmoeting op het programma tussen Argentinië en Ecuador. De regerend wereldkampioen Argentinië, die alle drie de groepswedstrijden won zonder een enkel doelpunt tegen te krijgen, neemt het op tegen Ecuador. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

De vorm van beide ploegen

Argentinië verkeert in uitstekende vorm. Met een perfecte groepsfase, waarin het geen enkel doelpunt tegen kreeg, hebben de Albicelestes hun status als favoriet meer dan waargemaakt. Lionel Messi keert terug van een blessure, wat een enorme boost betekent voor de ploeg. Aan de andere kant heeft Ecuador ook indruk gemaakt. Ondanks een tweede plaats in hun groep achter Venezuela, toonden ze veerkracht door Jamaica te verslaan en een punt te pakken tegen Mexico. De strijd in de kwartfinale belooft daarom een interessante confrontatie te worden.

Waar en hoe laat wordt Argentinië - Ecuador uitgezonden?

Argentinië – Ecuador begint vrijdag 5 juli om 03.00 uur en wordt live uitgezonden op Viaplay. VoetbalNieuws.nl deel op de volgende ochtend de hoogtepunten van de wedstrijd!