Waar en wanneer Nederland - Turkije kijken?

Waar en hoe laat wordt Nederland - Turkije op het EK 2024 uitgezonden?

6 juli om 13:50
Laatste update: 6 juli om 12:21

Zaterdag staat er een spannende kwartfinale op het programma in het Europees Kampioenschap. Nederland neemt het op tegen Turkije voor een plek in de halve finale. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Turkije eindigde als tweede in de groepsfase achter Portugal en versloeg Oostenrijk met 1-2 in de achtste finales. Hierdoor staan de Turken tegenover Oranje in de kwartfinale. Nederland herpakte zich van de pijnlijke nederlaag tegen Oostenrijk en won overtuigend met 0-3 van Roemenië in de achtste finales. De winnaar van deze wedstrijd zal het in de halve finale opnemen tegen Engeland of Zwitserland. Turkije zal in ieder geval niet de beschikking hebben over Orkun Kökcü en Ismail Yuksek. Beide spelers missen het duel met Oranje door een schorsing.

Waar en hoe laat wordt Nederland - Turkije uitgezonden?

Nederland - Turkije begint zaterdag 6 juli om 21.00 uur. De wedstrijd wordt live uitgezonden op NPO 1. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.