Georgië staat klaar voor volgende EK-stunt

Georgië staat klaar voor volgende EK-stunt en rekent op topscorer Mikautadze

30 juni om 17:00
Laatste update: 5 juli om 14:26

ADVERTORIAL - Deze zondag staat de EK-kraker tussen Spanje en Georgië op het menu. Spanje is topfavoriet, maar de Georgiërs hebben met Georges Mikautadze wel de topscorer van het toernooi in huis. BetMGM staat klaar voor deze volgende achtste finale op het EK in Duitsland! 

Welkomstaanbieding voor nieuwe spelers

BetMGM heeft een speciale welkomstactie voor nieuwe spelers. Zet €5 in en ontvang Free Bets ter waarde van €50! De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. Volg de onderstaande stappen om jouw welkomstbonus te claimen:

1. Creëer een account bij BetMGM.
2. Selecteer de EK Welkomstbonus.
3. Deze bonus is zichtbaar onder 'Mijn Aanbiedingen'.
4. Stort €5 of meer en zet minimaal €5 in op een pre-match/live weddenschap naar keuze.
5. Na het afwikkelen van deze weddenschap ontvang je 5 Free Bets van €10 per stuk.

Mikautadze wil Ajax doen wegkijken

Mikautadze arriveerde in 2023 bij Ajax, maar het huwelijk liep niet zoals aanvankelijk gehoopt. De aanvaller keerde snel terug naar Frankrijk en gaat vanaf deze zomer weer vast bij FC Metz aan de slag. Met een flink aandeel aan doelpunten in een half seizoen Ligue 1 én een gedeelde topscorerstitel op het EK staat de spits klaar om het verschil te maken. Een treffer van Mikautadze levert een odd van maar liefst 5.80 op.

Voor deze topwedstrijd staat bij BetMGM ook een fraaie Special klaar: wint Spanje en schieten Kvicha Kvaratskhelia en flank-uitblinker Nico Williams minstens één keer op doel? Dan pak je 3.55 keer je inleg. Ook Lamine Yamal wil weer schitteren op het hoogste podium. Een assist van de zestienjarige vleugelspeler levert je 3.70 keer je inleg op.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalnieuws.nl/speel-bewust