Gastland Duitsland moet favorietenrol weer terugwinnen, Musiala staat klaar

Gastland Duitsland moet favorietenrol weer terugwinnen
29 juni om 15:00
Laatste update: 5 juli om 14:27

ADVERTORIAL - Duitsland neemt het zaterdagavond in de achtste finales van het EK op tegen Denemarken. Die Mannschaft is de grote favoriet, maar moet uitkijken na het gelijkspel tegen Zwitserland. BetMGM staat klaar voor deze heerlijke kraker op het EK! 

Welkomstaanbieding voor nieuwe spelers

BetMGM heeft een speciale welkomstactie voor nieuwe spelers. Zet €5 in en ontvang Free Bets ter waarde van €50! De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. Volg de onderstaande stappen om jouw welkomstbonus te claimen:

1. Creëer een account bij BetMGM.
2. Selecteer de EK Welkomstbonus.
3. Deze bonus is zichtbaar onder 'Mijn Aanbiedingen'.
4. Stort €5 of meer en zet minimaal €5 in op een pre-match/live weddenschap naar keuze.
5. Na het afwikkelen van deze weddenschap ontvang je 5 Free Bets van €10 per stuk.

Hogere verwachtingen van Havertz

Kai Havertz doet het behoorlijk bij Arsenal en de nationale ploeg, maar de spits van Duitsland liet het zondag afweten tegen Zwitserland. De ingevallen Niclas Fullkrüg was uiteindelijk goed voor de 1-1 die in de blessuretijd viel. Havertz is dit EK al goed voor een goal en assist en zal zijn conto willen opvoeren. Een treffer van Havertz levert je 2.90 keer je inleg op. Een brace, of twee goals, staat voor elf keer je inleg.

Na een waanzinnig seizoen bij Bayer Leverkusen hoopt Florian Wirtz ook met de nationale ploeg ongeslagen te blijven. Een treffer van de jonge middenvelder staat op een odd van 3.75. Een assist van Wirtz, die ook de vrije trappen mag nemen op mooie plekken, levert je 4.80 keer je inleg op. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalnieuws.nl/speel-bewust

Lees meer over:

Deel via