Dit zeggen Van Dijk en Aké over de harde woorden van de media

Van Dijk en Aké kritisch op media: 'Sommige teksten naar hem gingen echt te ver'

28 juni om 12:17
Laatste update: 28 juni om 13:09

Nathan Aké en Virgil van Dijk hebben de media stevig bekritiseerd voor hun harde commentaar op Joey Veerman. De middenvelder van PSV kreeg veel kritiek na de 3-2 nederlaag van Nederland tegen Oostenrijk op het EK 2024VoetbalNieuws.nl zet de uitspraken voor je op een rij.

Veerman had een slechte start en werd al na 34 minuten gewisseld door bondscoach Ronald Koeman. "Iedereen weet dat het erbij hoort, iedereen heeft wel eens zo’n wedstrijd gehad," zei Aké tijdens een persconferentie. "En de groep is met hem, iedereen weet hoe goed hij is. Maar ik moet zeggen dat ik sommige comments van de media wel jammer vond. Die gingen voor mij iets te ver."

Van Dijk gaf een nadere uitleg. "Vooral richting Joey, dat het einde verhaal is, klaar is Kees, en dat hij nooit meer voor Oranje kan spelen. Naar hem toe is dat heel pijnlijk", vertelt de aanvoerder van Oranje. "We kunnen allemaal een slechte wedstrijd spelen, het zijn niet alleen maar pieken. Natuurlijk: hij speelde niet goed, maar één wedstrijd definieert niet de rest van zijn carrière."

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ESPN NL (@espnnl)