Nieuws

'Ajax heeft uitgevallen krachten weer terug op training, topper tegen PSV lonkt'

'Ajax heeft uitgevallen krachten weer terug op training, topper tegen PSV lonkt'

2 februari - 11:05 Laatste update: 11:49

Ajax lijkt zaterdagavond in de topper tegen PSV mogelijk weer een beroep te kunnen doen op Josip Sutalo en Steven Bergwijn. Het geblesseerde duo traint sinds donderdag weer mee met hun club, zo weet het Algemeen Dagblad te melden.

Bergwijn en Sutalo hebben donderdag kunnen meetrainen met de groep. Beide spelers moest John van 't Schip afgelopen weekend missen en het lijkt erop dat ze  zaterdag weer bij de selectie zullen terugkeren. Of het duo ook fit genoeg is om aan de aftrap te verschijnen zaterdagavond tegen PSV is nog niet te zeggen. 

Sutalo raakte tijdens de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles geblesseerd aan zijn kuit en moet in de rust van dat duel achterblijven. De Kroatische verdediger speelde door sinds zijn blessure geen minuut meer voor de Amsterdammers. Bergwijn miste vorig weekend het duel met Heracles. De aanvaller moest het duel in Almelo aan zich voorbij laten gaan door een niet al te ernstige spierblessure. 

Ajax neemt het zaterdag in de race om plek drie op tegen PSV. De Eindhovenaren lijken niet meer in te halen met een verschil van 21 punten. De aftrap tussen beide ploegen is om 20.00 uur in de Johan Cruijff ArenA. Mogelijk is er die avond ruimte voor het debuut van zomeraankoop Jordan Henderson, die het bezoek aan Almelo nog aan zich voorbij liet gaan.

Dit was het spektakel tijdens Deadline Day in Nederland!