Nieuws

Waar en hoe laat wordt Burnley - Liverpool op Boxing Day uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Burnley - Liverpool op Boxing Day uitgezonden?

25-12-2023 13:48

Op Tweede Kerstdag kijken alle voetbalfans uiteraard vol verwachting naar de Boxing Day in de Premier League. Ook het Liverpool van Virgil van Dijk en Ryan Gravenberch komt in actie, in een uitwedstrijd tegen Burnley. Hoe laat begint dit duel en waar wordt het uitgezonden? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Burnley - Liverpool op Boxing Day

Er staan in totaal vijf Premier League-wedstrijden op de rol op 26 december. De supporters van Liverpool mogen de feestdagen op Turf Moor doorbrengen. De sfeer bij The Reds zal ongetwijfeld goed zijn tijdens het kerstdiner. Liverpool staat namelijk op de tweede plaats in de Premier League en verloor dit seizoen nog maar één competitieduel. Bovendien overwinterde de ploeg van trainer Jürgen Klopp overtuigend in de Europa League.

Wanneer Liverpool wint van Burnley, is het bovendien sowieso de tijdelijke koploper. Nummer één Arsenal komt namelijk donderdag pas in actie tegen Fulham, en kan hen dan weer inhalen óf, bij puntverlies van Liverpool, het gat vergroten. De is marge is momenteel één. Het gepromoveerde Burnley wordt gecoacht door Vincent Kompany en is met een negentiende plek bijna hekkensluiter.

Waar kun je Burnley - Liverpool op Boxing Day kijken?

Burnley – Liverpool begint dinsdag 26 december om 18.30 uur. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te zien op Viaplay. VoetbalNieuws zal via Langs de Lijn tevens live verslag doen. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.