Nieuws

Engelse media linken Potter steeds heviger als opvolger van Ten Hag bij overname

Engelse media linken Potter steeds heviger als opvolger van Ten Hag bij overname

14-12-2023 14:09

In Engeland wordt er steeds heviger gespeculeerd over de toekomst van Erik ten Hag bij Manchester United. Deze week werd de ploeg uit Europa geknikkerd, waar de resultaten in Premier League ook wisselvallig zijn. Bij een mogelijk vertrek van Ten Hag, zou de club na overname door Jim Ratcliffe in Graham Potter de meest geschikte opvolger zien.

Zowel Sky SportsThe Mirror, als The Sun spreken zich donderdag uit over de eventuele komst van Potter bij United. De club staat op het punt om overgenomen te worden door INEOS, het chemiebedrijf dat in handen is van Ratcliffe. Bij een eventueel ontslag van Ten Hag, zou Potter hoog op de verlanglijst van de nieuwe eigenaar staan. Zaterdag wacht een clash met koploper Liverpool, dat de laatste ontmoetingen geen moeite had met de aartsrivaal uit Manchester. Na het debakel in de Champions League, lijkt een volgende nederlaag tegen Liverpool de laatste druppel kunnen zijn.

Potter werd in april van dit jaar nog ontslagen door Chelsea, dat de oefenmeester in september 2022 nog overnam van Brighton. De wedstrijd tegen Liverpool wordt voor Ten Hag nummer 87 als trainer van Manchester. In de 86 eerdere wedstrijden wist de Nederlander 53 overwinningen te boeken en verloor 24 keer. Afgelopen seizoen veroverde United nog de League Cup.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door voetbalnieuws.nl (@voetbalnieuws.vn)