Nieuws

Driessen: Lang naar Milan is rond, maar die Amerikanen moeten het nog goedkeuren

Driessen: "Lang naar Milan is rond, maar die Amerikanen moeten het nog goedkeuren"

11-06-2022 12:47
2

Dat Noa Lang gaat tekenen bij AC Milan lijkt een zekerheidje, maar toch moet hij nog even geduld hebben, weet Valentijn Driessen. De winnaar van de Scudetto zit nog middenin het overnameproces.

De transfer van Lang naar Milan is al een maand lang een ‘hot topic’ in Italië. Ook Driessen weet dat het er goed uitziet voor de veelbesproken aanvaller van Club Brugge. "Milan, dat was eigenlijk al rond. Maar die hebben een nieuwe eigenaar, Amerikanen. Maldini (clubicoon Paolo Maldini, red.) is technisch directeur, maar die heeft nog niet gehoord of hij die deal rond mag maken. Maar op het moment dat die Amerikanen goedkeuring geven, gaat hij naar AC Milan", onthult de chef voetbal van De Telegraaf bij Vandaag Inside.

Lang maakte zijn minuten in het profvoetbal in bij Jong Ajax, Ajax 1, FC Twente en nu Club Brugge. Ruim een week geleden was hij de hoofdrolspeler in een opmerkelijk interview met het Laatste Nieuws. "Geloof mij nou maar: België gaat me missen als ik weg ben. Ik heb jullie voetbal kleur gegeven. Volgend seizoen gaan jullie bidden dat er een Noa Lang rondloopt in België, die dan ook nog eens zo goed kan voetballen", aldus de uitgesproken Lang.