Reactie

Te Kloese over Feyenoord-speler: 'Als je hem niet ziet, ben je een slechte scout'

Te Kloese over Feyenoord-speler: 'Als je hem niet ziet, ben je een slechte scout'

22 april - 12:19
1

Je bent een hele slechte scout als je David Hancko niet in beeld hebt, dat stelt Dennis te Kloese. De algemeen en technisch directeur van Feyenoord geeft aan dat de Slowaak niet per se op een transfer zit te azen, maar laat tussen de regels doorsluimeren dat het zeker geen ondenkbaar scenario zou zijn als dit er wel van zou komen.

Hancko verlengde zijn nog doorlopende contract onlangs nog met twee jaar tot 2028, maar wordt de laatste weken veel in verband gebracht met een transfer. Zo kwam de naam van Napoli bovendrijven. Te Kloese kijkt niet op van de speculatie rondom de centrale verdediger.

"Hij is een heel bijzondere speler, zowel in het veld als daarbuiten. Echt een uithangbord voor ons", begint Te Kloese in gesprek met ESPN tijdens de bekerhuldiging van Feyenoord. "Ik denk dat hij zeker in de gaten wordt gehouden. Ik kan me niet voorstellen van niet. Als je hem niet hebt gezien, ben je een hele slechte scout."

Ondanks de vermeende interesse, is het zeker geen uitgemaakte zaak dat Hancko De Kuip daadwerkelijk gaat verlaten. "Wij zijn heel blij met hem. Hij heeft bij ons aangegeven dat hij zeker niet op de wip zit of op een transfer zit te azen. Wij hebben hem voor langere periode vastgelegd met de intentie om hem hier te houden", besluit Te Kloese.

Hancko trok in de zomer van 2022 naar Feyenoord. De verdediger won een landskampioenschap en de beker met de club. Eerder speelde de Slowaak voor MSK Zilina, Fiorentina en Sparta Praag.