Nieuws

Forbs bij de beloften: dit is de laatste keer dat hij in de basis stond bij Ajax 1

Forbs bij de beloften: dit is de laatste keer dat hij in de basis stond bij Ajax 1

15 april - 22:30

Carlos Forbs heeft het lastig bij Ajax sinds zijn transfer van Manchester City. De Portugese vleugelaanvaller maakt al langere tijd weinig minuten voor Ajax 1 en moet het steeds vaker doen met korte invalbeurten en minuten bij Jong Ajax. Wanneer was de laatste keer dat Forbs in de basis stond bij Ajax 1? VoetbalNieuws zoekt het voor je uit.

Wanneer stond Forbs voor het laatst in de basis bij Ajax 1?

De loopbaan van Carlos Forbs bij Ajax heeft een wending genomen waarbij de speler niet meer veel in beeld is bij Ajax 1. Sinds 22 februari heeft de Portugese aanvaller geen basisplaats meer gekregen in het eerste elftal. Zijn laatste optreden vanaf de aftrap was in de Conference League tegen FK Bodo Glimt, waar hij 52 minuten meedeed voordat hij werd gewisseld.

Na dat duel met Bodo Glimt lijkt Forbs vooral genoegen te moeten nemen met korte invalbeurten. Zijn rol binnen de hoofdmacht van Ajax is significant verminderd, een ontwikkeling die hem vaker naar Jong Ajax heeft gedreven. Ook daar lijkt hij het lastig te hebben ondanks zijn doelpunt voor Jong Ajax in een competitiewedstrijd tegen Cambuur.

Voor Ajax 1 heeft Forbs in totaal twee doelpunten weten te maken en heeft hij drie assists op zijn naam staan. Ondanks zijn verminderde zichtbaarheid op het veld, is Forbs contractueel nog steeds verbonden aan de Amsterdamse club tot de zomer van 2028. Gaat Forbs nog aan minuten komen of zit zijn tijd in Amsterdam erop?

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!