Nieuws

VN TV-gids: strijd om Eredivisie-voetbal en Premier League-ticket

VN TV-gids: strijd om Eredivisie-voetbal en Premier League-ticket

06:30, Vandaag Laatste update: 06:30
3

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

RODA JC - NAC Breda

Afgelopen maandag is NAC Breda de play-offs voor Eredivisie-voetbal goed begonnen met een 3-1 overwinning in eigen huis. De club uit Breda zette daarmee een grote stap naar de halve finale om de play-offs. Roda zal in eigen huis dus met grote cijfers moeten winnen om kans te blijven maken op promotie naar de Eredivisie. De wedstrijd is om 20.00 uur te zien op ESPN 4

AC Fiorentina - SSC Napoli

Vrijdagavond nemen de nummer acht en nummer negen van de Serie A het tegen elkaar op. Waar er voor Napoli weinig meer op het spel staat, maakt AC Fiorentina nog altijd kans op Europees voetbal. Als AS Roma geen wedstrijd meer weet te winnen en Fiorentina de laatste drie wedstrijden wel weet te winnen, dan gaat de club uit Florence naar de groepsfase van de Europa League. De wedstrijd wordt om 20.45 uur uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

Southampton FC - West Bromwich Albion

De eerste twee teams die promoveerden naar de Premier League zijn al duidelijk. Donderdagavond wist Leeds zich al overtuigend te plaatsten voor de finale van de play-offs op Wembley.  Southampton en West Brom zullen gaan uitmaken wie op 26 juni de tegenstander van Leeds wordt . De eerste ontmoeting tussen beide ploegen eindigde in een 0-0 gelijkspel en dus ligt de wedstrijd nog volledig open. Om 21.00 uur zal er afgetrapt worden en het duel is live te zien op Viaplay.