Breaking news

'Stroeve onderhandelingen om Slot: Feyenoord slaat miljoenenbod Liverpool af'

'Stroeve onderhandelingen om Slot: Feyenoord slaat miljoenenbod Liverpool af'

25 april - 07:32 Laatste update: 07:34
1

Feyenoord houdt vast aan een hoge afkoopsom voor trainer Arne Slot. Liverpool, dat dringend op zoek is naar een opvolger voor Jürgen Klopp, heeft een bod van negen miljoen euro uitgebracht, dat nog kan oplopen met prestatiebonussen. De Rotterdammers eisen echter een bedrag ruim boven de tien miljoen euro voor de tot juli 2026 vastgelegde Slot, zo meldt De Telegraaf.

De onderhandelingen verlopen stroef. Slot, die eerder al in verband werd gebracht met Tottenham Hotspur, wil geen herhaling van eerdere transferperikelen en hoopt dat er in de komende 48 uur een akkoord kan worden bereikt. Liverpool kon woensdag niet naar Nederland vliegen om live in Rotterdam met Feyenoord-directeur Dennis te Kloese te onderhandelen, omdat hij in Madrid verbleef voor een belangrijke meeting onder de vlag van de European Club Association.

Liverpool heeft tot nu toe een aanbod gedaan dat bestaat uit een vast bedrag van zeven miljoen euro, aangevuld met twee miljoen aan bonussen. Dat blijft echter onder de eis van Feyenoord. De huidige succescoach van de Rotterdammers wordt gezien als de ideale kandidaat om Klopp te vervangen op Anfield. De speelstijl en energie van Slot sluiten naadloos aan bij de verwachtingen van het publiek. Met de verwachte exodus van Klopps Duitse staf, bereidt de club zich voor op grote veranderingen.

'Slot kan slordige acht miljoen euro verdienen'
Feyenoord staat echter voor een uitdaging, want naast Slot zouden ook andere stafleden worden begeerd door topclubs. De club wil echter stabiliteit behouden en zet hoog in om een leegloop te voorkomen. De tijd zal leren of Liverpool voldoet aan de eisen van Feyenoord om Slot over te nemen. 'Een slordige acht miljoen euro zal de coach van Feyenoord wel kunnen verdienen', sluit De Telegraaf af.